Wednesday, March 23, 2011

kamu aku dan awk

assalamualikum kepada sume ok group ni xbejalan pun ! ok aku dengan rasminye megepost~ 
higile kose jap mak aish~ 
korang ape cer?
ok mesti tertanya2 why name group kitorg comel at 1st of cozlah sebab kami comel2 dah HOT xpyahlah nak mention sangt kan tapi dats is the kenyataan xbole nak replace dat stement.! 
ok2 at 1st aku nak knalkan name asal group kami~
adalah 
GURL'Z AT THE BACK !!
wah3 siap bold tu mara ke? of coz lah xder~ saje2 nak highlight !
korang xske xpe2 suke2 kan lah ok..hihihi
 ok sejarah penubuhan kami adalah 7orang sumenye but yang satu lagi tu xdapat diknal pasti and at last we hanya ber6 until now...
pertemuan kami bermula dari SMK DATO ABDUL RAHMAN YAKUB MERLIMAU MELAKA.. 
komfem! 
korang xtaw korang pergi google map ok ! usaha sndrik carik. ngeeee~
sambung balik story anyway we all kami jadik serapat2 seintim start masuk form 4BETA ok anyway amy  asalnye skola agama ape ntah nak mention ke?? xperlu kot haha.. wah! siap mention name kan? walhal xknal pun ok jgn risaw sat lagi aku appear pic setiap mmber kami dah cam  cik artist lak kan tapi xpe2.blog kami kan.ngeee~
mase time tu malu2 kucing siam nak join dak lain ouh story terpesng sikit tapi xpe ske nk story! at last kami kenal2 same2 ngan ecah, nard, tasha, ili ms, azma dan bayah tapi die dah ghaib tanpa story sory babe ko yang ilang kami xdapt wat ape2..

ok sejarahnye name group ni terjadi sebab oleh cikgu bi kamilah name die errrr. sat2 nk google jap lupe!..
ha! ok teacher nazrah yang rock kot! hehe.
ok dalam kelas xdelah ramai sangt girls
but disebabkan berpuak sikit kerna dlu kami aliran ARAB ngn aliran biase dah jadi satu GAP jgklah
tpi kami ok je juz group satu lagi tu penyenyap kalau nk banding dengan kami!
 oh! tapi kami xdelah jaat sangt ok juz nakal2 sikit je. stended lah kalau kena paggil kat CIKGU HEM  ENCIK GHANI hehe kan3..
.hehehe remaja kan wahahaha..satu lagi kami ni suke duk belakang2 OTAI lah kot padahal ntah ape je lah kami kat blkang stdy2 borak2 kirenya 2 in one ok lah kan .heheh
 then teacher nazrah always called us as hey! girls at the back are already finished then homework??
ok kami mmg selalu jgklah kena buat by gruop. 
then bermula sume nak harapkan ili ms sbb die agak power maklumlah..:">

so disebabkan ily kami selalu tumpang popular.! ahah merepek ape ntah..
then disebabkan selalu sangt menjadi buah mlut ramai sang cikgu2 pun dah taw sebut je name group ni kat bilik guru.
pup! komfem kamilah sampe lagu tapi menjadi semkin hyper stat kami masuk 5beta ok2 
kire2 balik mmg banyak story tapi nnt lah aku post lain ok:"> panjang dah ni

ok dengan segala hormat aku knalkan members GURL'Z AT THE BACK!.
 jangan teruja sangt taw :D


picture cannot be displayed :)

ni ili munirah yang bakal berkawen korang xbole ngorat taw :D

ni azmaatul tapi xbandarlah name tu kitorang jelah bole pggil korang pangil die ayn taw ngeh3:D
status xdapat dikenal pasti..mati aku kalau die bace.ngeh3 wahaha..


ni nard ok aku curik pix ko ngan bf ko maaf ye terpakse crop sbb laki2 not allow ok! wahahah



ni tasha yang sangt kurus xtaw nk xpalin camne.wahahaha

ok ni adalah ecah.. gambar aku curik xtaw taun bile.hehe
sebab time ni filem itam putih lagi ngeh3




ok ni amy! cantik kan? amy ko jgn nak kembang sangt tertarah ati dak sham bahrin kang.wahaha


ok ni aku mmg xlawa nak kutuk pun xpe! 
oklah ape2 pun slamat membace ok!
sayang korang!!

ps: kepada sesiapa yang berminat dengan pencarian gadis diatas sila dapatkan no tepon kat balai polis berhampiran.makaseh sume muahhhh:*





6 comments:

echa said...

susah la nk bce mcm ni..dah la kecik.betulkan blk

cik miss aya said...

setting xbetul tu mlas nak naip banyak kali! wahaha

ejulz said...

blh buat group wondergirl Msia ni.. haHa

New Entry "JOM!! Parti Pakaian Seragam Kolej!! "

Syafiee said...

Cettt! Kompak siak. Macam kata ejulz.

Wondergirl Malaysia punya. Hehe.

zacky ~786~ said...

alaa comel.. tp susah laa nk bace tulisan bankgraound colour cmtu.. huhu

Ihsan Arifin said...

cumil je semua ;)